Op zaterdagavond 19 november a.s. presenteert exportmanager Guillermo Rodríguez de heerlijke wijnen van Bodegas Borsao uit Campo de Borja in noord-midden Spanje. Campo de Borja is een DO die grenst aan Rioja Baja. Het is er nog iets warmer, maar het gebied profiteert ook van de koelte van de Sierra del Moncayo, een gebergte met flinke toppen (2300 m). Er is een druif die zich hier in zijn element voelt en dat is de garnacha. Bodegas Borsao maken de beste garnacha wijnen van Spanje. Ze kregen een alleszeggende bijnaam: “de koningen van de garnacha”.

We gaan op deze avond een uitgebreide selectie van de wijnen van Borsao proeven, met een grote variatie in niveau en stijl, want het aanbod is breed. Wat is er leuker en interessanter dan het hele verhaal te horen van de man die een echte ambassadeur is van deze bodega.  Meet Guillermo Rodríguez !

 ! De locatie is nieuw, en vlakbij onze winkel. Het Leonardo Hotel aan de Laan van de Vrijheid 91 in Groningen. Reageer snel. We hebben plaats voor 25 deelnemers.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: henk@heinpost.nl

Masterclass: Bodegas Borsao, Campo de Borja  -  met Guillermo Rodríguez
Datum: zaterdagavond 19 november  –  aanvang 19.00 uur
Locatie: Winkel Hein Post Overwinningsplein 20 - 22
Entree: € 25.00,- p.p.  contant te voldoen bij binnenkomst

Frank Post en Henk Beins (henk@heinpost.nl)

05 november 2022