Op zoek naar een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid? Bij Hein Post kan je terecht voor prachtige cadeaupakketten op maat. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, huwelijk of een andere (zakelijke) gelegenheid, wij helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte cadeau.

Onze cadeaupakketten worden volledig naar jou wensen en voorkeuren samengesteld. Zo kan je kiezen uit een breed assortiment aan delicatessen, van luxe wijnen en champagne tot heerlijke chocolade en handgemaakte lekkernijen. Ook is het mogelijk om het pakket aan te vullen met bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje, deze hebben wij eventueel beschikbaar.

Bij Hein Post staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze cadeaupakketten worden met zorg samengesteld en mooi verpakt, zodat het cadeau een feestje wordt om te geven én te ontvangen. Bovendien kan je rekenen op een snelle levering en goede service, zodat uw cadeau op tijd bij de ontvanger aankomt.

Of je nu zoek bent naar een cadeau voor een zakelijke relatie of voor een familielid of vriend, bij Hein Post vind je altijd een cadeaupakket dat aan uw wensen voldoet. Met een breed assortiment wijnen, delicatessen en lekkernijen ben je bij ons aan het juiste adres voor geweldige cadeaupakketten. Dat kan natuurlijk het hele jaar door, maar in de eindejaarsperiode is het aanbod extra breed en feestelijk.Omdat we cadeaupakketten graag op maat maken is het lastig om vooraf gemaakte pakketten te presenteren. 

Kom langs in onze winkel voor het persoonlijke contact of bestel via het contactformulier (onderaan deze pagina) je cadeaupakketten. Afhalen, bezorgen en verzenden is in overleg mogelijk.

Geef het thema, je wensen en je budget aan ons door met eventueel een bedankje / afleverdatum / opmerking.

Thema's waar je uit kunt kiezen:

  • Borrel cadeaupakketten
  • Wijn cadeaupakketten
  • Bier cadeaupakketten
  • Lokale cadeaupakketten
  • Alcoholvrije cadeaupakketten
  • Italiaanse cadeaupakketten
  • Spaanse cadeaupakketten
  • Mediterrane cadeaupakketten
  • Pasta cadeaupakketten
  • Beterschap cadeaupakketten

Contactformulier

Stel hier je vraag of verzoek. We nemen binnenkort contact met je op.

Kwaliteit & Service

Laat je inspireren in onze winkel en webshop

Persoonlijk & Flexibel

Kies samen het ideale geschenk

Lokaal & Deskundig

40 jaar specialist in cadeaupakketten

Veelgestelde vragen over Cadeaupakketten

Wat kost een cadeaupakket?

Gemiddeld betaal je voor een cadeaupakket tussen 25 en 60 euro. Bezorgen in een straal van 10 kilometer om de winkel kost ongeveer 5 euro per adres. Voor verzending binnen Nederland betaal je ongeveer 7.95 euro per adres. Verpakkingskosten zitten rond de 5 euro afhankelijk van de grootte van het cadeaupakket.

Hoe wordt een cadeaupakket verpakt?

Voor afhalen en bezorgen van kleine pakketten gebruiken wij een luxe cello zak met cadeaulint. Bij normale en grote cadeaupakketten gebruiken wij een luxe cadeaumand verpakt in cellofaan met cadeaulint.

Voor verzenden van kleine, normale en grote pakketten gebruiken wij diverse soorten cadeaudozen die geschikt zijn voor een koerier.

Hoe kan ik een cadeaupakket laten bezorgen of verzenden?

Als je een cadeaupakket wil laten bezorgen of verzenden geef je bij het contactformulier jouw wensen voor het cadeaupakket door. Daarnaast willen we weten of er een bedankje, afleverdatum en/of opmerking bij het geschenk hoort. Voor het bezorgen of verzenden van een cadeaupakket hebben wij de volgende gegevens nodig:

(1) Afzender:
contactgegevens / particulier of zakelijk / betaalwijze (winkel, tikkie of factuur)
(2) Geadresseerde:
naam, adres, woonplaats / telefoonnummer (optioneel) / e-mail (optioneel)
3) Overig:
bedankje / afleverdatum / opmerkingen

Welke gegevens zijn er nodig voor een bezorging of verzending?

Voor het bezorgen of verzenden van een cadeaupakket hebben wij het volgende nodig:

(1) Afzender:
contactgegevens / particulier of zakelijk / betaalwijze (winkel, tikkie of factuur)
(2) Geadresseerde:
naam, adres, woonplaats / telefoonnummer (optioneel) / e-mail (optioneel)
3) Overig:
bedankje / afleverdatum / opmerkingen

Wat is het verschil tussen bezorgen en verzenden?

Bezorgen van cadeaupakketten doen wij via onze eigen koerier. Dit kan binnen een straal van 10 kilometer rond om de winkel. Bij gebruik van onze bezorgdienst verpakken wij cadeaupakketten in cello zak of cadeaumand. Bij grote aantallen overleggen we van te voren welke verpakking het beste uit komt.

Verzending besteden wij uit aan een koeriersdienst. Meestal is dit PostNL. Dit houdt in dat cadeaupakketten in een leuke cadeaudoos 'hufter proof' worden verpakt en verstuurd.

Kan ik zakelijk bestellen?

Je kan bij ons zakelijk bestellen in onze winkel, via de webshop of het contactformulier. Houd er rekening mee dat wij de juiste factuurgegevens nodig hebben. In de winkel vragen wij je een visitekaartje achter te laten en heeft een (directe) betaling onze voorkeur via de pin of contant (op factuur kan in overleg).
Bij een webshop bestelling betaal je online en kan je aangeven dat er een factuur opgemaakt moet worden. Bij een contactformulier bestelling sturen wij een factuur via een e-mail.