Met veel genoegen willen wij je uitnodigen om een bijzondere masterclass van Hein Post bij te wonen. We gaan naar Zuid Amerika, naar het fantastische wijnland Chili.

Vittorio Rimbotti Antinori  -  brand ambassador van Bodegas Haras de Pirque uit Chili

Op donderdagavond 7 juli a.s. komt brand ambassador Vittorio Rimbotti Antinori speciaal voor ons naar het noorden om de buitengewone wijnen van Haras de Pirque van Antinori uit Chili te presenteren. Antinori, uit Toscane? Jazeker, een van de beroemdste en oudste wijnfamilies van Italië maakt ook geweldige wijnen in Chili. In de Maipo Valley, ten westen van Santiago, staat de imposante bodega gebouwd in de vorm van een hoefijzer. Hier liggen de wijngaarden voor de rode wijnen, op hoogte tussen 550-650 meter. De witte wijnen komen uit twee gebieden die profiteren van de koele stroming vanaf de kust, Leyda en Casablanca.

Samen met Vittorio zullen we meerdere rode wijnen proeven, gemaakt van cabernet sauvignon, cabernet franc, carmenère en syrah in wisselende assemblages. En zeker ook hun witte wijnen, van sauvignon blanc en chardonnay. Je zult verrast zijn door de koele, haast Europese stijl van zowel wit als rood. Alle wijnen zijn biologisch sinds 2016. Vittorio vertelt het hele verhaal en laat zien hoe de adembenemende bodega en wijngaarden eruit zien.

Wij kennen de wijnen al een tijdje en zijn er zeer enthousiast over. Dit is je kans om ze te proeven! De locatie is weer de Herberg van Hilbrantsz in Eelde. Reageer snel,  we hebben plaats voor 30  deelnemers!

Masterclass: Haras de Pirque (met Vittorio Rimbotti Antinori!)
Datum: Donderdag 7 juli a.s.
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Herberg van Hilbrantsz,  Hoofdweg 90,  Eelde
Entree: €  20,00 p.p. contant te voldoen bij binnenkomst

Aanmelden kan via: 

henk@heinpost.nl
18 juni 2022