De proeverij van 27 januari = vol

Wijnproeverij januari 2023 - We mogen weer!

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje bezig. De Top 2000 heeft plaatsgemaakt voor de januari-blues. Buiten is het weer te warm en weer te nat. We moeten er even doorheen. Maar aan het eind van de maand is er weer licht aan het einde van de tunnel, want de maandelijkse wijnproeverij staat weer op het programma! Lekkere wijnen proeven!

Het is weer tijd om gezellige dingen te doen en die grijze deken af te doen en de glazen te vullen met mooi wit of rood! Vrijdagavond 27 januari staat een mooie wijnproeverij in onze winkel (maps)  op het programma. We gaan weer een mooie selectie maken van 8 prachtige wijnen. De wijnen van de proeverij combineren we met heerlijke hapjes uit onze delicatessenwinkel.

De proeverij is bedoeld voor de wijnliefhebber die meer kennis wil krijgen over het proeven van wijn en de verschillende druiven. De proeverij begint om 19.30 uur en eindigt rond 22.00 uur en staat onder leiding van Jelle Wijma, vinoloog in opleiding.

De kosten bedragen ca. € 35, = per persoon. Meld je snel aan, want vol=vol! Stuur een mailtje naar: wijnproeverij@heinpost.nl

Thema: "We mogen weer!"
Datum: vrijdag 27 januari '23
Tijd: 19.30u - 22.00u
O.b.v. : 
Jelle Wijma (vinoloog in opleiding)
Adres: Winkel Hein Post (Overwinningsplein 20 - 22, Groningen)
Maximum: 12 deelnemers

02 januari 2023