De Fruit Elixir van Sapinca is gemaakt van een combinatie exotische vruchten zoals passievrucht, mango en ananas, die samen met verschillende 'roots' als gember een verleidelijke smaak geven die je zintuigen prikkelen. Deze drank is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een alcoholvrij alternatief voor hun favoriete cocktails.

Een van de beste dingen aan de Fruit Elixir van Sapinca is dat het gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten. Het bevat geen toegevoegde suikers, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Het is een gezonde optie die perfect is voor diegenen die hun gezondheid serieus nemen en toch willen genieten van een lekker drankje.

Een ander geweldig kenmerk van de Fruit Elixir van Sapinca is de veelzijdigheid. Het kan worden geserveerd als een verfrissende mocktail op een warme zomerdag, als een lichte en fruitige drank bij de lunch, of als een smaakvolle aanvulling op een elegante dinerfeest. Het kan ook worden gemengd met andere sappen en frisdranken om je eigen unieke cocktail te creëren.

De Fruit Elixir van Sapinca is te bestellen via de link bij Hein Post Wijn & Delicatessen

16 maart 2023