Als het gaat om het vinden van de lekkerste noten, ben je bij ons aan het juiste adres! Onze notenwinkel en webwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan noten van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar lekkere verse notenmixen, losse noten als amandelen, walnoten, pecannoten, hazelnoten of cashewnoten, wij hebben het allemaal. Onze noten zijn vers en smaakvol, hebben veel voedingsstoffen voor iedere dag.

We verpakken onze noten in handige zakken waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Online versturen wij onze noten via een koeriersdienst die snel en vakkundig bezorgd.

Als je op zoek bent naar noten van topkwaliteit, kijk dan niet verder en kom langs in onze winkel of bestel de lekkerste noten via de webwinkel. Onze noten zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam en gezond. Bestel vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak van onze noten!

Hein Post is een kwaliteitsnotenwinkel gevestigd in Groningen. Met meer dan 40 jaar ervaring staan we bekend om onze kwaliteit met een uitgebreid assortiment van de allerlekkerste noten. Deze kan je online of bij ons in de winkel bestellen. We maken heerlijke vers gebrande notenmelanges met gemengde noten gezouten èn ongezouten. Daarnaast verkopen wij heerlijke gekruide Spaanse amandelen uit Valenica, maar ook rauwe noten en zuidvruchten zijn verkijgbaar. Hein Post heeft het allemaal.

In de winkel worden onze noten dagelijks vers gebrand zodat je altijd de beste kwaliteit krijgt. Met meer dan 40 jaar ervaring in de notenbranche weet het team van Hein Post precies wat nodig is om de lekkerste noten te maken. We werken samen met leveranciers uit de hele wereld om de meest smaakvolle en gezonde noten en zuidvruchten aan te bieden.

Kortom, als je op zoek bent naar de beste noten en zuidvruchten, dan is Hein Post de plaats voor jou. Bezoek onze winkel of webwinkel nog en ontdek het verschil!

Heb je een vraag over noten?

Stel hier je vraag.