Gegarandeerd feest! 

Langzaamaan tellen we ook af naar het nieuwe jaar, dus dan kunnen bubbels ook niet ontbreken. Ga jij je geluk beproeven in 2022? Koop dan voor €30,- aan mousserende wijnen en krijg een 1/5 staatslot cadeau voor de trekking van januari 2022.

Champagne Veuve Fourny Grande Reserve

De bubbel der bubbels. Exclusief uit de Champagnestreek, gisting volgens de ‘méthode traditionnelle’ met een tweede gisting op fles van minimaal 15 maanden. Heerlijke balans in frisheid, fruitigheid, structuur en lengte. Echt een visitekaartje voor thuis.

Bestel nu - € 42.95

 

Dal Cero Spumante Brut

De Italiaanse prosecco is al jaren populair in Nederland door de toegankelijke smaak en het lichte zoetje. De fermentatie (gisting?) gebeurt op de tank in plaats van de fles. Een sneller proces dan bij cava, champagne en crémant, zodat we eerder kunnen genieten van deze vrolijke bubbel.

Bestel nu - € 22.50

 

Château Martinolles Crémant de Limoux

Wist je dat de eerste mousserende wijn uit de Limoux komt? In 1531 ontdekten de monniken hier ‘s werelds eerste bubbel. Het Zuid Franse klimaat geeft deze bubbel een heerlijk vleugje zoetigheid met sappig wit fruit. Een heerlijk alternatief voor Champagne.

Bestel nu - € 15.95

 

Zinio Cava Brut

Een bubbel met Spanje als herkomstland. De methode is weer hetzelfde als Champagne, het verschil zit in gebruik van de druiven & het klimaat. Dit geeft een cava een zwoele en doorgaans iets minder droge smaak dan Champagne.

Bestel nu - € 11.95

Il Follo Prosecco Spumante Brut

Overheerlijke tonen van peer, rijpe appel en tropisch fruit. De mousse is heerlijk zacht en biedt een prachtig samenspel met het sappige witte fruit gevolgd door een verkwikkende afdronk.

Bestel nu - € 11.45

Tura Sparkling Extra Brut 

Zeer aangename bubbelwijn met een fruitig karakter van appel, peer, citrus en witte bloemen. De mousse is delicaat en zacht met een verfrissende afdronk. Turà Spumante is een zeer aangenaam alternatief voor de vele Prosecco bubbels.

Bestel nu - € 7.95

18 december 2021